skip to Main Content
Voordelen Van Payroll Voor Kapperszaken

Voordelen van payroll voor kapperszaken

Kapperszaken kiezen voor payroll

Als ondernemer met een eigen kapperszaak weet u ongetwijfeld dat u flink wat tijd kwijt bent met het bijhouden van uw administratie. Gelukkig kunt u een payrollbedrijf inschakelen om de administratieve taken van u over te nemen! Wanneer u kiest voor payroll, geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. Maar wat betekent dat eigenlijk precies? En welke voordelen heeft uw kapperszaak van payroll? Wij vertellen er meer over!

Goede administratie van flexibele uren

Het grootste voordeel van payroll is het feit dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met alle administratieve taken van uw kapperszaak. Deze nemen namelijk veel tijd en energie in beslag. Vooral wanneer uw medewerkers onregelmatige uren maken is het bijhouden van de personeelsadministratie een heel gedoe. Het payrollbedrijf neemt u deze taak uit handen door het juridisch werkgeverschap op zich te nemen. Dat betekent ook dat de risico’s en verantwoordelijkheden (zoals het doorbetalen van zieke werknemers) overgenomen worden door het payrollbedrijf. U zou ook de hulp in kunnen schakelen van een uitzendbureau, maar in dat geval regelt u zelf niet de werving en selectie. Bij payroll doet u dat wel, en kunt u dus zelf beslissen welke medewerkers u aan wilt nemen.

Zeker van loon als zzp’er

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u kapper bent en werkt als zzp’er. Ook dan profiteert u van de voordelen van de payroll. Dan hebben we het niet alleen over de administratie die u zelf niet meer hoeft te doen. Als u een payrollbureau inschakelt, wordt dit bedrijf uw juridisch werkgever. Dit betekent dat u altijd op tijd loon ontvangt. Verder betaalt het payrollbedrijf door bij ziekte. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over een opzegtermijn, want die is er niet.

Profiteer van kennis en ervaring

Als eigenaar van een kapperszaak of als zzp’er is de administratie hoogstwaarschijnlijk niet uw passie. Bij het payrollbedrijf werken mensen die zich hier wel graag mee bezighouden. Bovendien hebben zij heel veel vakkennis, en kunnen ze u voorzien van betrouwbaar advies over personeelsgerelateerde vraagstukken. Door een payrollbureau in te schakelen weet u zeker dat de administratie van uw kapperszaak altijd goed (en overzichtelijk) geregeld is! Wij raden dan ook aan om op professionele hulp in te schakelen van een payrollbedrijf voor uw kapperszaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top